Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024
Akce
Audiokniha
Chytřeji, rychleji, lépe - Charles Duhigg, Progres Guru, 2017
Audiokniha
Akce
Audiokniha
Chytřeji, rychleji, lépe - Charles Duhigg, Progres Guru, 2017
Audiokniha

Chytřeji, rychleji, lépe
Akce
Audiokniha

Začněte řešit věci jinak. I na maličkostech záleží. Číst víc

4,5 2 hodnocení
Nakladatel
Progres Guru, 2017
Interpret
Délka
12:52

Začněte řešit věci jinak. I na maličkostech záleží. Číst víc

  • MP3 ke stažení
  • Čeština

339 Kč

Ihned ke stažení

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Chytřeji, rychleji, lépe - Charles Duhigg, Progres Guru, 2017
Audiokniha
339 Kč

Více o audioknize

Začněte řešit věci jinak. I na maličkostech záleží.Doba a životní styl se zrychlují a nároky se zvyšují, očekává se toho od vás pořád víc. Pokroky v komunikaci a technologiích nám mají usnadnit život. Namísto toho to vypadá, že nám do každodenního života přinášejí více práce i stresu. Tajemství úspěchu však netkví v tom, že se zavalíte prací a budete se v ní topit celý den, až vás večer zahltí poslední vlna, pod níž úplně mrtví usnete. Dlouhé vysedávání v práci, ani pohotovost o víkendu a svátcích vám vyšší produktivitu nezařídí.Plánování práce a rozhodování o tom, co je a není důležité, se dá poměrně dobře naučit. Charles Duhigg vás v titulu Chytřeji, rychleji, lépe seznámí s technikami, které vaši práci i vnímání sebe sama posunou na novou úroveň. Pokuste se dosáhnout zlepšení ve všem, co děláte.Není důležité, o čem přemýšlíte, ale jak o tom přemýšlíte.Přestaňte se honit s jazykem na vestě. S audioknihou Chytřeji, rychleji, lépe si osvojíte techniky, díky kterým budete svůj svět vnímat jinak. Už nebudete ti, kteří mají prostě hodně práce. Díky vyprávění založenému na vědeckých výzkumech a přehlednému návodu doplněnému mnoha praktickými radami máte možnost zvýšit svou osobní výkonnost, výkonnost pracovního týmu i celé firmy.Charles Duhigg je reportérem deníku New York Times, za své reportáže získal řadu novinářských cen. Jeho první kniha Síla zvyku se stala mezinárodním bestsellerem.
Číst víc
Délka
12:52
Naše katalogové číslo
269373
Jazyk
čeština
Nakladatel
Progres Guru
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

4,5 / 5

2 hodnocení

1
1
0
0
0

Jak se líbila audiokniha vám?

Čtenářské recenze

Peter
Neověřený nákup
15.11.2017
Fakt super kniha
?
Jedna z najlepších a najzaujimavejších kníh ktoré som čítal z kategórie psychológie. Charles Duhigg ani po knihe Sila Zvyku nesklamal. Postaral sa znovu o zaujímavé a fascinujúce čítanie popretkávane mnohými skvelými príbehmi a vedeckými výskumami, ktoré vysvetľujú vysokú efektivitu niektorých ľudí i celých tímov. Ponúkne Vám nástroje do každodenného života ktoré môžete použiť na Vašom každodennom kroku k tomu, aby ste boli chytrejší, rychlejší a lepší. Pamätajte, nejde o to urobiť viac veci za menej času, ale pracovať múdro, robiť tie správne veci, správne rozhodnutia a efektívne riešiť problémy. To je kľúčom k vysokej efektívnosti, výkonnosti a Charles Vám ukáže ako na to. krok po kroku. Fakt super kniha.
Číst víc

„Předtím se mi smáli a pohrdali mnou pro mou ignoraci a tupost, teď mě nenávidějí pro mé znalosti a vědomosti. Co, proboha, ode mne chtějí?“

Růže pro Algernon - Daniel Keyes, 2016
Růže pro Algernon
Daniel Keyes