Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Audiokniha
Nebojte se klasiky 16 - Turandot - Rôzni Autori, Radioservis, 2014
Audiokniha
Audiokniha
Nebojte se klasiky 16 - Turandot - Rôzni Autori, Radioservis, 2014
Audiokniha

Nebojte se klasiky 16 - Turandot
Audiokniha

Víte jak zní řešení tří záludných hádanek, ktereé pokládá čínská princezna Turandot ve stejnojmenné Pucciniho Opeře svým nápadníkům? A kdo je tajemný princ, který riskuje život,... Číst víc

Víte jak zní řešení tří záludných hádanek, ktereé pokládá čínská princezna Turandot ve stejnojmenné Pucciniho Opeře svým nápadníkům? A kdo je tajemný princ, který riskuje život, aby otázky správně zodpověděl? To vše se dozv Číst víc

  • MP3 ke stažení
  • Čeština

199 Kč

Ihned ke stažení

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Nebojte se klasiky 16 - Turandot - Rôzni Autori, Radioservis, 2014
Audiokniha
199 Kč

Více o audioknize

Víte jak zní řešení tří záludných hádanek, které pokládá čínská princezna Turandot ve stejnojmenné Pucciniho Opeře svým nápadníkům? A kdo je tajemný princ, který riskuje život, aby otázky správně zodpověděl? To vše se dozvíte z dramatizace Jana Jiráně podle libreta Giuseppe Adamiho a Renata Simoniho v podání známych českých herců a s ukázkami hudebnách pasáží jednoho z nejslavnějších děl světové operní literatury.

V projektu Nebojte se klasiky!!! je Turandot první dramatizací, v níž je použita hudební nahrávka v originálním jazyce libreta (v tomto případe italštině). Posluchači si tak budou moci operní ukázky vychutnat v podobě, v jaké je v dnešní době uslyší v našich divadlech patrně nejčastěji... Ve studiovém záznamu 1957 se navíc sešly dvě sopranistky, které patří k pěveckým legendám dvacátého století: Maria Callas a Elisabeth Schwarzkoprf.
Tenorovou árii "Nessun dorma" ("Nikdo nespí") proslavila řada skvělých pěvců, ale jejím nepřekonatelným na interpretem je dodnes pro miliony operních fanoušků Luciano Pavarotti.
Číst víc
Délka
1:17
Naše katalogové číslo
256591
Jazyk
čeština
Nakladatel
Radioservis
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila audiokniha vám?

„Lžeme si o pravdě. Říkáme si, že to máme pod kontrolou, když ve skutečnosti… nemáme pod kontrolou vůbec nic.“

Odvrácená tvář lásky - Colleen Hoover, 2020
Odvrácená tvář lásky
Colleen Hoover