Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024

Začátečník na dovolené
E-kniha

Chystáte se na dovolenou kde budete mluvit anglicky? Díky této e-knize se můžete připravit na komunikaci na vaší dovolené. E-knihou se prolínají slovíčka a rozhovory.... Číst víc

Nakladatel
KKnihy.cz
Počet stran
222

Chystáte se na dovolenou kde budete mluvit anglicky? Díky této e-knize se můžete připravit na komunikaci na vaší dovolené. E-knihou se prolínají slovíčka a rozhovory. Procvičíte si ... Číst víc

  • PDF EPUB MOBI
  • Čeština

139 Kč

Ihned ke stažení
Jak číst e-knihy?

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Začátečník na dovolené - Richard Ludvík, KKnihy.cz
E-kniha
139 Kč

Více o eknize

Chystáte se na dovolenou kde budete mluvit anglicky?
Díky této e-knize se můžete připravit na komunikaci na vaší dovolené.
E-knihou se prolínají slovíčka a rozhovory. Procvičíte si slovní zásobu a tím pak lépe porozumíte rozhovorům. Vše je přeloženo do češtiny a přímo navazuje na “Začátečník na cestách.” V podstatě je toto druhý díl pro začátečníky.
Těchto 50 rozhovorů mezi dvěma lidmi se odehrává na letišti, v hotelu, na autobusové zastávce či nádraží, ve městě nebo v rychlém občerstvení a dalších místech. Třeba v letadle, na tržišti, v obchodě, na veřejném místě, v cestovní kanceláři, ale i na Karlově mostě.
Dozvíte se, jak si objednat v restauraci, rychlém občerstvení anebo v bufetu. V hotelu budete chtít zapnout klimatizaci, získat náhradní toaletní papír nebo třeba otvírák na konzervy.
Zjistíte, jak se bavit s lidmi v letadle, na recepci, ve frontě či v pizzerii. Také budete platit kartou i hotově. Tohle a mnohem víc najdete v 50 anglicko-českých rozhovorech.
Na konci e-knihy najdete malý Aj a Čj glosář se všemy procvičovanými slovíčky, jejich výslovností a překladem.
Užijte si vaší dovolenou v zahraničí.
Číst víc
Počet stran
222
Naše katalogové číslo
852115
Jazyk
čeština
Nakladatel
KKnihy.cz
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila e-kniha vám?

„Když najdeš lásku, držíš se jí. Popadneš ji oběma rukama a uděláš, co můžeš, abys ji nepustila. Nejde se k ní otočit zády a předpokládat, že na tebe bude čekat, kdes ji nechala, dokud na ni nebudeš připravená.“

9. listopad - Colleen Hoover, 2021
9. listopad
Colleen Hoover