Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024
Akce
Audiokniha
Můj život - Harry Pollak, Hesperion, 2013
Audiokniha
Akce
Audiokniha
Můj život - Harry Pollak, Hesperion, 2013
Audiokniha

Můj život
Akce
Audiokniha

Harry Pollak se narodil v roce 1923 v Čechách. Celá jeho židovská rodina skončila v koncentračních táborech. Zlom v jeho životě nastal v šedesátých letech, kdy se stal poradcem... Číst víc

Nakladatel
Hesperion, 2013
Interpret
Délka
11:20

Harry Pollak se narodil v roce 1923 v Čechách. Celá jeho židovská rodina skončila v koncentračních táborech. Zlom v jeho životě nastal v šedesátých letech, kdy se stal poradcem velkých firem. Učil manažery, jak ušetřit a zvýšovat zisk Číst víc

  • MP3 ke stažení
  • Čeština

383 Kč

Ihned ke stažení
Další audioknižní vydání
Můj život - Harry Pollak, Lumeni, 2012
MP3 na CD
Čeština, 2012
Do 16 – 21 dnů

446 Kč

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Můj život - Harry Pollak, Hesperion, 2013
Audiokniha
383 Kč

Více o audioknize

Muž, který zachránil značku Aston MartinDílo vypráví o ojedinělém životním příběhu Harryho Pollaka. Harry Pollak se narodil v roce 1923 v Čechách. Celá jeho židovská rodina skončila v koncentračních táborech. Během války vstoupil do armády, zažil vylodění v Normandii i osvobození Prahy. Po válce vystudoval techniku, ale diplom už v roce 1948 nedostal pro své názory neslučitelné s komunismem. Harry se s překážkami, které mu život postavil do cesty vyrovnával vždy po svém. Nikdy se nevzdal a neustoupil. Proto také raději opustil zemi, ve které se narodil než, aby přijal kompromis a žil v bezpráví.
„Pomáhal jsem ozdravit více než dvě desítky společností. Třeba IBM nebo Dunlop. Pomohly mi geny sedláka. To je pro mě jediný opravdový podnikatel. Nečelí jen nástrahám trhu, ale i přírody. Musí se umět přizpůsobit,“ vysvětluje Pollak. Zůstal skromný, peníze a drahé věci pro něj nejsou příliš důležité, tvrdí.
Proslavil se záchranou značky Aston Martin, ale krásná sportovní auta ho nelákala. Jezdil klidným citroenem. „Ale když jsem pracoval v Aston Martinu, raději jsem ho parkoval za továrnou,“ dodává s úsměvem.
Číst víc
Délka
11:20
Naše katalogové číslo
255261
Jazyk
čeština
Nakladatel
Hesperion
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila audiokniha vám?

„Líbaná ústa ničeho nepozbývají, ale obnovují se jako luna.“

Dekameron - Giovanni Boccaccio, 2014
Dekameron
Giovanni Boccaccio