Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024

Habibi
E-kniha

Ukážu ti svět bez cenzury

Vítejte v klubu LocalX. Čeká vás strhující prohlídka podsvětí. Pozor! Vstup je možný pouze na vlastní riziko. Harry žije dvojí život. Přes den zastává váženou funkci... Číst víc

4,6 22 hodnocení
1. díl série
Habibi (CZ)
Nakladatel
Venupress
401 stran
6-7 hodin čtení

Vítejte v klubu LocalX. Čeká vás strhující prohlídka podsvětí. Pozor! Vstup je možný pouze na vlastní riziko. Harry žije dvojí život. Přes den zastává váženou funkci redaktora v rodinném nakladatelství, v noci je manažerem... Číst víc

  • PDF EPUB MOBI
  • Čeština

349 Kč

Ihned ke stažení
Jak číst e-knihy?

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Habibi - Baja Dolce, Venupress
E-kniha
349 Kč

Více o eknize

Vítejte v klubu LocalX.
Čeká vás strhující prohlídka podsvětí.
Pozor! Vstup je možný pouze na vlastní riziko.

Harry žije dvojí život. Přes den zastává váženou funkci redaktora v rodinném nakladatelství, v noci je manažerem pochybného nočního klubu. Habibi, jak jej přezdívají v podniku neřestí, balancuje na tenké hraně zákona a morálky.

Co se stane, když se jeho dva zcela odlišné světy propojí díky spolupráci s mladou a ambiciózní Cassie? Změní se jejich počáteční jiskra na spalující oheň?

Vášnivá a temná romance Habibi vám strhne růžové brýle a odhalí skutečný svět bez pozlátka.

Slovenská autorka Baja Dolce debutovala s úspěšnou romanticko-erotickou trilogií Placebo a po ní čtenáře provedla příběhem tří generací v magickém románu Hořkosladké esence. Román Habibi se hned po vydání stal bestsellerem a dočkal se překladu do českého jazyka. V roce 2022 vyšlo i druhé pokračování této dark romance série pod názvem Candy.
Číst víc
Originální název
Habibi - Ukážem ti svet bez cenzúry
Počet stran
401
Naše katalogové číslo
1917441
Styl
romantický
Jazyk
čeština
1. díl série
Habibi (CZ)
Nakladatel
Venupress
Pro koho
pro ženy
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

4,6 / 5

22 hodnocení

18
1
2
0
1

Jak se líbila e-kniha vám?

Čtenářské recenze

2.6.2023
Nebudeme si nic nalhávat. Dostala se mi do rukou jedna z nejkrásnějších knih, kterou jsem kdy viděla. Neonová ořízka, která představuje tlukot srce je boží a originální. A vlastně i celý příběh v ní je božský a originální. Krásně se vše spojilo a máme tu úžasné čtení luxusní jak z venku, tak zevnitř. Pokud jste milovníci DARK ROMANCÍ bude naprosto spokojení a po dočtení budete nutně potřebovat další díl...

Příběh je potřeba číst bez předsudků a užívat si ho tak jak je. Vyskytují se zde drogy, sex, násilí, hazard a prostě všechno špatné, co byste v životě nechtěli. Ale je třeba s tímto počítat, než knihu začnete číst.

Já nejsem vůbec žádný puritán, ale tato dark romance zase o kousek posunula mé hranice. Po čas čtení jsem byla nervózní, napjatá a s každým otočením stránky jsem čekala, co bude.

Naštěstí pro mě Habibi nezklamal! Tato kniha mě zaujala od samého začátku do konce. Děj je našlapaný akcí, nenudila jsem se ani na chviličku.

Hlavní postavy jsou skvělé, autorka přesně věděla, co bude fungovat a naprosto se mi trefila do vkusu. Harry to je neskutečný ďábel a Cassie je milá a statečná.
Úžasné zpestření mého čtení, nemám co vytknout a můžu jen doporučit stejně naladěným ženám, jako jsem já! Bravo Bajo!

Jsem šťastná, že se ke mně dostala informace, že se i my v česku dočkáme pokračování a II. díl Candy bude mít modře neonovou ořízku. Já to asi nevydržím a brzo si ji přečtu ve slovenštině.
Číst víc
Šárka
Neověřený nákup
25.5.2023
Ach, můj ty Habibi. Miluju to. Tohle byla neskutečná jízda. Varování! Je to děsně návykové čtení. Jak jednou začnete, je těžké přestat.
Na tuto knihu jsem měla už strášně dlouho zálusk. A když jsem zjistila že dokonce vyjde v češtině, tak jsem věděla že ji musím mít.
Od knihy jsem měla jsem obrovská očekávání. A autorka to dokázala. Všechna moje očekávání předčila. Něco málo jsem tušila co mám čekat, ale rozhodně jsem nečekala toto.
Je to sexy. Je to sakra žhavé. Místy vtipné. Napínavé. A neskutečně čtivé a poutavé. Je to něco úplně jiného, něco originálního. Kombinace rodinného nakladatelství a nočního klubu Lokal X ...... Je to kniha plná vášně a zvratů. Kniha začíná zlehka s nádechem humoru, ale postupem času začíná nabírat na temnější hloubku.... Samotná zápletka byla úžasná. Ta mi tak zamotala hlavu, že jsem chvílemi byla ztracená a mimo. Tady jsem byla strašně naštvaná na Habibiho.... No a jelikož jsem strašná cíťa tak u konce jsem si poplakala (řvala jsem jak želva)
Harry alias Habibi je "princ na černém koni". Je hrubý, zvrhlý, vulgární, majetnický, panovačný hajzl, který si bere vše co si umane. Ale přes to všechno si na nic nehraje, je tajnůstkářský, ale také je přímočarý, narovinu řekne co si myslí, a to vás na něm nejvíce přitahuje. Ženám nemusí věšet na nos žádné sladké řečičky, ony mu k nohám padají samy. Dokonce se mi líbil i jeho pohled na svět. To že lidé nemusejí být takový jak na první pohled vypadají.
Cassie mě občas svou naivitou štvala. Ale líbila se mi její trvdohlavost, odhodlanost, a to že s Habibim dokázala bojovat. Na ní jde na celem příběhu nejvíce vidět jak se postupně mění. Sundavá růžové brýle a začíná vidět svět úplně jinak. Už není tak růžový jak si myslela a to všechno jen díky Habibimu.
Kvůli spolupráci si Cassie a Habibi dohodnou určitá pravidla. Ale pravidla se mají porušovat. Jak dlouho je vydrží dodržovat?
Číst víc

„Každé rozhodnutí má svůj příběh, spousta okamžiků našeho života se tísní někde v koutě a čeká na své vyústění a vyústění nakonec přijde.“