Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024
Výherce - Oldřich Burda, Rosier, 2022

99 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Akce
Výherce - Oldřich Burda, Rosier, 2022
Akce
Výherce - Oldřich Burda, Rosier, 2022

Výherce
Akce

Neuvěřitelný příběh o jedné absurdní náhodě a nečekaném štěstí Rozdává peníze plnými hrstmi, miliony denně, střeží ho stovky tisíc očí – sedmnáct let v bezchybném, prakticky... Číst víc

4,0 2 hodnocení
Nakladatel
Rosier, 2022
280 stran
4 hodiny čtení

Neuvěřitelný příběh o jedné absurdní náhodě a nečekaném štěstí Rozdává peníze plnými hrstmi, miliony denně, střeží ho stovky tisíc očí – sedmnáct let v bezchybném, prakticky neprůstřelném systému. Pavel, muž známý z televizních obrazovek jako moderátor.. Číst víc

  • Pevná vazba
  • Čeština

99 Kč

Skladem 1 ks
  • Osobní odběr 13. 6.
  • Na vaší adrese 13. 6.

Osobní odběr

Knihkupectví Brno, Velký Špalíček
13. 6.
Partnerské knihkupectví
13. 6.
Odběrní místo PPL
13. 6.
Odběrní místo Zásilkovna
13. 6.
AlzaBox
13. 6.

Doručení na adresu

Kurýr GLS
13. 6.
Kurýr PPL
13. 6.

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Neztratit se sama v sobě - Erik Tabery, Zuzana Čaputová, Respekt Publishing, 2024
Výherce - Oldřich Burda, Rosier, 2022
99 Kč

Více o knize

Neuvěřitelný příběh o jedné absurdní náhodě a nečekaném štěstí Rozdává peníze plnými hrstmi, miliony denně, střeží ho stovky tisíc očí – sedmnáct let v bezchybném, prakticky neprůstřelném systému.

Pavel, muž známý z televizních obrazovek jako moderátor losování největší loterie v zemi. Vzorný manžel a otec, příležitostný diskžokej a vášnivý rybář, jemuž nedělá problém rozdělit se u řeky s bezdomovcem o svačinu. Jackpot závratně stoupá a celková cifra se blíží půl miliardě. Celonárodní šílenství vrcholí a vsadit si chtějí i ti, kteří nikdy žádnou sázenku nepodávali. Sázejí i zaměstnanci firmy Loterie, sází i Pavel. Říkají si, kdybychom vyhráli, nikdo by nám neuvěřil, že je to poctivé. Jenže náhoda si umí pořádně zašpásovat.

Román Výherce nabízí unikátní pohled do zákulisí televizního losování oblíbené české loterie a s humorem a nadsázkou vypráví příběh o tom, že peníze mohou štěstí přinést pouze v případě, když člověk není opojený jejich leskem a zná jejich skutečnou cenu… Oldřich Burda je profesí rozhlasový a televizní moderátor. Osmnáct let uváděl na televizních obrazovkách losování loterijních her společnosti Sazka. Mohl tedy popustit uzdu své fantazii a vytvořit příběh, který nás zavádí do prostředí střeženého podobně jako státní pokladnice. Dnes se s ním můžete setkávat na vlnách Českého rozhlasu, na stanici Radio DAB Praha.
Číst víc
Počet stran
280
Vazba
pevná vazba
Rozměr
132×210 mm
Hmotnost
380 g
ISBN
9788088467335
Rok vydání
2022
Naše katalogové číslo
1713229
Styl
životopisný
Jazyk
čeština
Původ
Česko
Nakladatel
Rosier
Pro koho
pro dospělé
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

4,0 / 5

2 hodnocení

0
2
0
0
0

Jak se líbila kniha vám?

Čtenářské recenze

4

Po dvaceti letech jsem se konečně vrátila k mé dávné lásce - čtení. Čtu knížky různých žánrů - romantické, krimi, thriller, fantasy...

Eva Francová
Ověřený zákazník
23.10.2022
Kniha, která se odehrává v neobvyklém prostředí. Hlavní hrdina Pavel už sedmnáct let uvádí na televizních obrazovkách losování Loterie. Kromě toho je manžel, otec, rybář a nemá problém se u řeky podělit s bezdomovcem o svačinu.
Román nás zavede do zákulisí televizního losování a s humorem nám přibližuje několik lidských osudů.

Jelikož sám autor osmnáct let uváděl losování loterijních her Sazka, zná skvěle toto prostředí a v příběhu nás tak zavede do míst a situací, které by si běžný člověk neuměl ani představit.

Je to příběh ze života a o životě. Nejen o loterii a rybaření. Lidské osudy jsou různé a někdy nás zavedou tam, kam bychom ani nechtěli. Celý příběh je překvapivý, vtipný i napínavý. Na konci byl dokonce i dojemný.

Při čtení si však dávejte pozor, po celou dobu budete mít veliké nutkání si teď hned jít vsadit. Já odolala, ale nevím, na jak dlouho.

Kniha je příjemnou oddechovkou, u které můžete vypnout a nechat se unášet do říše fantazie, co by, kdybyste vyhráli.
Číst víc

„Prázdná ranní knihovna má v sobě něco, co mě vždycky hluboce zasáhne. Tiše a klidně tu odpočívají všechna slova, všechny myšlenky.“

Kafka na pobřeží - Haruki Murakami, 2017
Kafka na pobřeží
Haruki Murakami