Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024

Sídliště Svět
E-kniha

Za dveřmi každého bytu na sídlišti Svět se odehrává jiný příběh. Pojďte některé z nich prožít spolu s jejich obyvateli. Sedmdesátiletá Sára se vyrovnává se svou temnou... Číst víc

5,0 2 hodnocení
Nakladatel
Pointa, 2023
136 stran
2 hodiny čtení

Za dveřmi každého bytu na sídlišti Svět se odehrává jiný příběh. Pojďte některé z nich prožít spolu s jejich obyvateli. Sedmdesátiletá Sára se vyrovnává se svou temnou minulostí. Proč vyměnila lidi za knihy? Číst víc

  • PDF EPUB MOBI
  • Čeština

179 Kč

Ihned ke stažení
Jak číst e-knihy?

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Sídliště Svět - Iva Kokinopulosová, Pointa, 2023
E-kniha
179 Kč

Více o eknize

Za dveřmi každého bytu na sídlišti Svět se odehrává jiný příběh. Pojďte některé z nich prožít spolu s jejich obyvateli. Sedmdesátiletá Sára se vyrovnává se svou temnou minulostí. Proč vyměnila lidi za knihy? Životem unavená Marie se stará o svého malého vnuka. A mladá rodina Novotných se vypořádává s každodenními výzvami, které život přináší. Sídlištní kolorit dotvářejí dva bezdomovci a nerozluční kamarádi Roman a Václav toužící po opravdové svobodě. Co se stane, když našim hrdinům do života vstoupí hned několik zdánlivě malých náhod? Může být všechno jinak, než si každý z nich představoval? A jak se nakonec vyrovnají se vším, co si pro ně život přichystal?
Číst víc
Počet stran
136
Rok vydání
2023
Naše katalogové číslo
1923387
Jazyk
čeština
Původ
Česko
Nakladatel
Pointa
Pro koho
pro dospělé
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

5,0 / 5

2 hodnocení

2
0
0
0
0

Jak se líbila e-kniha vám?

Čtenářské recenze

4

Po dvaceti letech jsem se konečně vrátila k mé dávné lásce - čtení. Čtu knížky různých žánrů - romantické, krimi, thriller, fantasy...

Eva Francová
Ověřený zákazník
30.4.2023
Různí lidé, různé příběhy, jedno sídliště. Sára se vyrovnává se svou minulostí a má raději knihy než lidi. Marie je neustále unavená a musí se starat o malého vnuka. Rodina Novotných se musí vypořádat s běžnými problémy, které život přináší. A pak je tu Roman a Václav, ti sice na sídlišti nebydlí, ale jsou jeho nedílnou součástí. Ponořte se do neobyčejných životů obyčejných lidí.

Do této knihy jsem jen nakoukla a nemohla jsem přestat číst. Zaujala mě natolik, že už jsem ji nemohla dát z ruky. Nejen tajemství hlavní hrdinky Sáry je hnacím motorem, co nás nutí číst dál a dál. Ale bavilo mě poznávat i další obyvatele sídliště. I to, jak se jejich životy občas prolnou.

Ač novela na pár stránkách, autorce se tu podařilo vykouzlit skvělou atmosféru a má výborně vykreslené jednotlivé postavy. Celkově to, jak autorka píše se mi moc líbilo, dokázala mě opravdu pohltit a vyvolala ve mně různé emoce. Chvíli jsem se musela usmívat, někdy jsem byla smutná, a i nějaká ta slzička ukápla.

Nesmím zapomenout ani na to, co mám v knihách ráda, a to, zmínky o dalších známých knihách. Knihovna s příběhem? Úžasné!

V příběhu mi bylo moc dobře a jen nerada jsem se se Sárou a s ostatními loučila. Stavte se za nimi na sídlišti Svět i Vy.
Číst víc

„Dětství je továrna na lži, které mají neukončené trvání.“

Tíživá láska - Elena Ferrante, 2018
Tíživá láska
Elena Ferrante