Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024
Things We Left Behind - Lucy Score, Hodder Paperback, 2023

223 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Přečtená
Things We Left Behind - Lucy Score, Hodder Paperback, 2023
Přečtená
Things We Left Behind - Lucy Score, Hodder Paperback, 2023

Things We Left Behind
Přečtená

There was only one woman who could set me free. But I would rather set myself on fire than ask Sloane Walton for anything... Číst víc

4,9 15 hodnocení
3. díl série
Knockemout
Nakladatel
Hodder Paperback, 2023
560 stran
8-9 hodin čtení

There was only one woman who could set me free. But I would rather set myself on fire than ask Sloane Walton for anything... Číst víc

  • Brožovaná vazba
  • Výborný stav
  • Angličtina

223 Kč

Skladem
  • Osobní odběr 04. 6.
  • Na vaší adrese 04. 6.

Osobní odběr

Knihkupectví Brno, Velký Špalíček
04. 6.
Partnerské knihkupectví
04. 6.
Odběrní místo PPL
04. 6.
Odběrní místo Zásilkovna
04. 6.
AlzaBox
04. 6.

Doručení na adresu

Kurýr GLS
04. 6.
Kurýr PPL
04. 6.

Přečtené knihy nám můžete poslat i vy!

Pošlete nám svoje přečtené knihy a získejte poukázku na nákup.

Vyzkoušet Knihovrátek

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Láska za mizerných dní - Ewald Arenz, Host, 2024
Things We Left Behind - Lucy Score, Hodder Paperback, 2023
223 Kč

Více o knize

THE HIGHLY ANTICIPATED FOLLOW-UP TO TIKTOK SENSATION THINGS WE NEVER GOT OVER AND 2023'S THINGS WE HIDE FROM THE LIGHT

There was only one woman who could set me free. But I would rather set myself on fire than ask Sloane Walton for anything.

Lucian Rollins is a lean, mean vengeance-seeking mogul. On a quest to erase his father's mark on the family name, he spends every waking minute pulling strings and building an indestructible empire. The more money and power he amasses, the safer he is from threats.

Except when it comes to the feisty small-town librarian that keeps him up at night...

Sloane Walton is a spitfire determined to carry on her father's quest for justice. She'll do that just as soon as she figures out exactly what the man she hates did to - or for - her family. Bonded by an old, dark secret from the past and the dislike they now share for each other, Sloane trusts Lucian about as far as she can throw his designer-suited body.

When bickering accidentally turns to foreplay, these two find themselves not quite regretting their steamy one-night stand. Once those flames are fanned, it seems impossible to put them out again. But with Sloane ready to start a family and Lucian refusing to even consider the idea of marriage and kids, these enemies-to-lovers are stuck at an impasse.

Broken men break women. It's what Lucian believes, what he's witnessed, and he's not going to take that chance with Sloane. He'd rather live a life of solitude than put her in danger. But he learns the hard way that leaving her means leaving her unprotected from other threats.

It's the second time he's ruthlessly cut her out of his life. There's no way she's going to give him a third chance. He's just going to have to make one for himself.
Číst víc
Originální název
Things We Left Behind
Počet stran
560
Vazba
brožovaná vazba
Rozměr
129×198 mm
Hmotnost
416 g
Rok vydání
2023
Naše katalogové číslo
2109851
Styl
romantický
Jazyk
angličtina
Původ
Spojené státy
3. díl série
Knockemout
Nakladatel
Hodder Paperback
Pro koho
new adult, pro ženy
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

4,9 / 5

15 hodnocení

14
1
0
0
0

Jak se líbila kniha vám?

Čtenářské recenze

včera
Romantika nieje žáner,ktorý čítam často, avšak túto sériu od Lucy Score zbožňujem.Prvá časť s Knoxom a Naomi bola skvelou predohrou,ktorá vždy dokonale navnadí, a práve vďaka nim som si ju zamilovala. Nash s Linou v druhej časti udržiavali skvelé tempo tohto pikantného maratónu a bez nich by sme sa nepriblížili k úžasne dokonalému vyvrcholeniu v tretej časti s Lucianom a Sloane. Áno,prirovnanie tejto série k milostnému aktu,ktorý všetci tak zbožňujeme má svoje opodstatnenie. Túto sériu budete zbožňovať rovnako.

Na príbeh Luciana a Sloane som sa mimoriadne tešila hlavne kvôli ich vzájomnej nevraživosti,ktorú medzi sebou "budovali" už od prvej časti. Ich slovné prestrelky a sarkazmus som si nesmierne užívala. Navzájom sa nenávidia, neustále sa hádajú a to samozrejme prináša veľa skvelých vtipných momentov. V podstate celá kniha je vtipná a zábavná,ale určite aj vďaka postavám, ktoré poznáme z predošlých častí a bez nich by to proste nebolo ono. Tie pikantnejšie scény boli napísané veľmi dobre a pre mňa hlavne uveritelne. Užila som si ich s nimi. Lucifer vám prinesie naozaj horúce chvíle.

Avšak,sú tu zakomponované aj ťažšie témy,pri ktorých mi pukalo srdce a ťažko sa mi prehĺtalo. Časti,v ktorých sa vraciame späť do minulosti,a ktoré vysvetľujú, prečo sa Lucian so Sloane nemôžu vystáť boli fakt silné a pre nich aj bolestivé. Doslova.
Lucian to dokonale hrá na bezcitného,ale vo vnútri je nesmierne starostlivý a ochranársky voči Sloane,aj keď jej to "dopne" až o čosi neskôr. Ale táto jazda s nimi stojí za to !


Záver a epilógy sú nádherným zakončením tejto mojej srdcovej záležitosti. Knockemout mi bude chýbať. Je to mestečko, s ktorým počas čítania žijete a prežívate všetky momenty s jeho obyvateľmi. Je vám tam v tej dobrosrdečnej komunite proste dobre a určite sa tam budete chcieť po čase opäť vrátiť. Ja si sériu určite v budúcnosti prečítam znovu.
Číst víc
Simona
Neověřený nákup
22.9.2023
Kniha ako predošlá veľmi zaujala.
Veľmi príjemne sa čítala napätie
Čítala sa na jeden dych.
Autorka vie veľmi zaujať dejom.
Číst víc

„Lidé jsou přesvědčení, že manželství končí, když se láska vytratí. Když zloba nahradí štěstí. Když pohrdání nahradí rozkoš. Jenže Graham a já se na sebe nezlobíme. Jen prostě nejsme ti samí lidé, kterými jsme bývali.“

To nejlepší v nás - Colleen Hoover, 2019
To nejlepší v nás
Colleen Hoover