Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024

Proti proudu
E-kniha

Zajímá vás, jaké to je přeplavat Gibraltar nebo večeřet s britskou královskou rodinou? Co všechno se dá zažít po proudu Vltavy na trase z Českých Budějovic až do Prahy? Jaké to... Číst víc

Nakladatel
E-knihy jedou
69 stran
58 minut čtení

Zajímá vás, jaké to je přeplavat Gibraltar nebo večeřet s britskou královskou rodinou? Co všechno se dá zažít po proudu Vltavy na trase z Českých Budějovic až do Prahy? Jaké to je plavat v zimě uprostřed Sibiře? Pak je tato kniha... Číst víc

  • PDF EPUB MOBI
  • Čeština

149 Kč

Ihned ke stažení
Jak číst e-knihy?

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Proti proudu - Lucie Leišová, E-knihy jedou
E-kniha
149 Kč

Více o eknize

Zajímá vás, jaké to je přeplavat Gibraltar nebo večeřet s britskou královskou rodinou? Co všechno se dá zažít po proudu Vltavy na trase z Českých Budějovic až do Prahy? Jaké to je plavat v zimě uprostřed Sibiře?
Mladá plavkyně Lucie Leišová si tohle všechno vyzkoušela na vlastní kůži a nyní přináší své zážitky poprvé v knižní podobě. Kniha je psaná formou příběhů, které občas pobaví, občas dojmou, ale vždy dokáží čtenáře barvitě vtáhnout do děje.
Číst víc

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila e-kniha vám?

„Život je jako oceán. Cokoli špatného nebo dobrého do něj vhodíme, se nám vrátí.“