Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024
Hlubina - Nick Cutter, Polaris, 2015

283 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Hlubina - Nick Cutter, Polaris, 2015
Hlubina - Nick Cutter, Polaris, 2015

Hlubina

Nick Cutter

Šetřte si dech na poslední zaječení… Lidstvo decimuje v globálním měřítku podivná epidemie lidově označovaná jako Róza. Ti, kteří ji dostanou, začnou zapomínat – nejprve jen... Číst víc

3,7 7 hodnocení
Nakladatel
Polaris, 2015
336 stran
5-6 hodin čtení

Šetřte si dech na poslední zaječení… Lidstvo decimuje v globálním měřítku podivná epidemie lidově označovaná jako Róza. Ti, kteří ji dostanou, začnou zapomínat – nejprve jen maličkosti, jako kde si nechali klíče… pak už ne takovové maličkosti, jako... Číst víc

  • Pevná vazba
  • Čeština

283 Kč

U dodavatele 3 ks
Posíláme do 6 dnů

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Ignis Fatuus - Petra Klabouchová, Host, 2024
Hlubina - Nick Cutter, Polaris, 2015
283 Kč

Více o knize

Šetřte si dech na poslední zaječení…
Lidstvo decimuje v globálním měřítku podivná epidemie lidově označovaná jako Róza. Ti, kteří ji dostanou, začnou zapomínat – nejprve jen maličkosti, jako kde si nechali klíče… pak už ne takovové maličkosti, jako jak řídit auto nebo písmena abecedy. Nakonec jejich těla zapomenou, jak fungovat. A moderní medicína je bezmocná.
Hluboko v Tichém oceánu, na dně Marianského příkopu, byla objevena neznámá substance pracovně nazvaná ‚ambrózie‘ – která podle prvních zpráv dokáže vyléčit cokoliv. Je docela možné, že právě tohle by mohl být lék schopný poradit si s Rózou.
Pro výzkum tohoto fenoménu byla jedenáct kilometrů pod hladinou oceánu vystavěna speciální výzkumná laboratoř Trieste obsazená trojicí špičkových vědců. Když se ale náhle přeruší spojení s ní, je do do temných vod oceánu vyslána dvoučlenná záchranná výprava v naději, že záhadu vysvětlí… a místo toho se setká se zlem temnějším, než si kdo vůbec dokáže představit.
Hlubina je dílem horor a dílem psychologická noční můra, kterou si nesmí nechat ujít žádný čtenář Stephena Kinga a Cliva Barkera - zvlášť pokud se bojí tmy.
Číst víc
Počet stran
336
Vazba
pevná vazba
Rozměr
136×206 mm
Hmotnost
442 g
ISBN
9788073322274
Rok vydání
2015
Naše katalogové číslo
214486
Jazyk
čeština
Nakladatel
Polaris
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Kupte společně
Hlubina - Nick Cutter, Polaris, 2015
Oddíl - Nick Cutter, Polaris, 2014
612 Kč

Hodnocení

3,7 / 5

7 hodnocení

3
1
1
2
0

Jak se líbila kniha vám?

Čtenářské recenze

Jozef Karika
Neověřený nákup
21.1.2016
výborné
Výborný horor a autorská pocta všetkým možným hororovým a scifi príbehom s námetom podmorskej základne. Známe motívy, ale originálna variácia a ich použitie. Na rozdiel od Cutterovho predchádzajúceho počinu (Oddíl), je to viac psychologické a zamerané na rôzne fóbie, než vyložene gore. Aj tak však treba povedať, že Cutterove knihy dajú čitateľovi poriadne zabrať a nie sú vhodné úplne pre každého. V rámci daného žánru je to však špičkový autor. Číst víc
Adhara
Neověřený nákup
4.1.2016
Prepálený extrém
Tento příspěvek prozrazuje důležité momenty děje, proto je skrytý, abychom vám nepokazili zážitek ze čtení.
Autor príliš tlačil na pílu. Chcel znázorniť prirodzený ľudský strach z nesmiernej temnoty a tlaku na oceánskom dne posilnený neznámou zlou silou, ktorá v ňom prebýva, ale jeho snaha je premrštená. Ide na vec príliš rýchlo a ihneď na plný plyn. Postavy a tým pádom ani čitateľ nemajú ani chvíľočku pokoja. Autor ich vlečie z jednej extrémnej hrôzy do druhej. Výsledkom môže byť len jedno: čitateľ sa otupí. Chýba gradácia, niet už totiž kam gradovať. Prvá povedzme štvrtina knihy sa čítala najlepšie. Bol tam záujem, bolo tam solídne dávkovanie informácií a hoci tlak na pílu bolo cítiť aj tam, ešte nedošlo k prepáleniu – to až niekde v polovici.

Hlbina je určená pre čitateľov splatterov, ktorých zaujíma, na koľko spôsobov sa dajú prekombinovať rozkladajúce sa telá rozličných živočíšnych druhov vrátane ľudského. Nie je to však nič pre milovníkov mysterióznej, náznakovej, zakrádajúcej sa hrôzy, logických point ani nových nápadov.
Číst víc

Kupte společně
Hlubina - Nick Cutter, Polaris, 2015
Oddíl - Nick Cutter, Polaris, 2014
612 Kč

„Buď požehnáno počasí, neboť je společnou věcí lidí, kteří si nemají co říci.“

Povětroň - Karel Čapek, 2017
Povětroň
Karel Čapek