Akce
Audiokniha
7 hlasů - Ondřej Morcinek, Čti mi!, 2023
Audiokniha
Akce
Audiokniha
7 hlasů - Ondřej Morcinek, Čti mi!, 2023
Audiokniha

7 hlasů
Akce
Audiokniha

Audiokniha 7 hlasů, kterou napsal Ondřej Morcinek. Sedm pohádek ukáže (nejen) těm nejmladším, jak je možné každý z hlavních hříchů změnit v jednu z hlavních ctností. A čím je... Číst víc

Nakladatel
Čti mi!, 2023
Interpret
Délka
0:45

Audiokniha 7 hlasů, kterou napsal Ondřej Morcinek. Sedm pohádek ukáže (nejen) těm nejmladším, jak je možné každý z hlavních hříchů změnit v jednu z hlavních ctností. A čím je tato kniha výjimečná? Číst víc

  • MP3 ke stažení
  • Čeština

84 Kč

Ihned ke stažení

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

7 hlasů - Ondřej Morcinek, Čti mi!, 2023
Audiokniha
84 Kč

Více o audioknize

Neuslyšíš příběhy o velkých hrdinech, kteří porazili ohromné draky. Neuslyšíš legendy o slávě udatných bojovníků ani o kráse sličných princezen. Nic z toho. Příběhy, které uslyšíš, budou o věci mnohem menší, než jsou draci, ale mnohem mocnější než je síla bojovníků. Mnohem cennější než je ten nejcennější poklad a mnohem krásnější než jsou ty nejspanilejší princezny. Je to věc, kterou každý z nás má. I když ji mnozí skrýváme, mnozí ji přehlížíme. Máš ji i ty. Tou docela malinkou věcí je dobré srdce. Nebo myslíš, že ho nemáš? Že tvoje chování nevypadá, jakoby vycházelo z dobrého srdce. Že občas zlobíš, nebo že jsi někomu ublížil? Neboj, to i naši malí hrdinové, o kterých za chvíli uslyšíš.
Některým to možná bude trvat dlouho, některým budou muset pomoct ostatní, někteří už téměř ztratí naději. Ale všichni své dobré srdce nakonec najdou. Hledej i ty své dobré srdce!
Sedm pohádek ukáže (nejen) těm nejmladším, jak je možné každý z hlavních hříchů změnit v jednu z hlavních ctností. A čím je tato kniha výjimečná? Je v ní více hudby než mluveného slova, každá pohádka je od začátku až do konce podbarvena hudebním doprovodem.
Veškerý výdělek z prodeje bude pravidelně věnován na dobročinné účely.
Pohádky uspořádal a vlastní hudbou doprovodil Ondřej Morcinek.
Číst víc
Délka
0:45
Naše katalogové číslo
1880861
Jazyk
čeština
Nakladatel
Čti mi!
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila audiokniha vám?

„Mysl je místo samo o sobě, které samo sobě může udělat nebe z pekla a peklo z nebe.“

Ztracený ráj - John Milton, 2015
Ztracený ráj
John Milton