Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024
Šablony v programech Microsoft Office - Marie Franců, Computer Press, 2004

164 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Šablony v programech Microsoft Office - Marie Franců, Computer Press, 2004
Šablony v programech Microsoft Office - Marie Franců, Computer Press, 2004

Šablony v programech Microsoft Office

Vytváříte opakovaně podobné zprávy, nabídky, ceníky, analýzy, prezentace či jiné dokumenty? V mnoha případech zjistíte, že základ vznikajícího souboru by mohl být stejný jako... Číst víc

Věk
15+
Nakladatel
Computer Press, 2004
Počet stran
104

Vytváříte opakovaně podobné zprávy, nabídky, ceníky, analýzy, prezentace či jiné dokumenty? V mnoha případech zjistíte, že základ vznikajícího souboru by mohl být stejný jako dokument, který jste vytvořili již dříve... Číst víc

  • Brožovaná vazba
  • Čeština
Vyprodané

Zadejte e-mail a my vám dáme vědět, jakmile bude kniha dostupná.

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

15% sleva na audioknihy ke stažení - Martinus.cz, 2024

Více o knize

Vytváříte opakovaně podobné zprávy, nabídky, ceníky, analýzy, prezentace či jiné dokumenty? V mnoha případech zjistíte, že základ vznikajícího souboru by mohl být stejný jako dokument, který jste vytvořili již dříve. Proč si neusnadnit práci a nezačít využívat šablony?!
Šablona je vzorový dokument, na jehož základě můžete v programech Microsoft Office téměř bezpracně generovat množství obdobných exemplářů, které budou mít určitý obsah a vlastnosti společné, ale v konkrétních detailech se budou lišit. Pomocí šablon také můžete dát svým dokumentům jednotný reprezentativní vzhled.
Jestliže tedy máte ve firmě používat například jednotně upravené dopisy, vypracovávat podobné zprávy nebo vyplňovat neustále stejné tabulky apod., je na místě tuto činnost zautomatizovat a zpřehlednit pomocí šablon, které vás zbaví spousty běžně se opakující práce. Řadu šablon již vaše programy obsahují - a podle libosti si můžete vytvářet vlastní: ve Wordu, Excelu, Outlooku i PowerPointu.
Možnosti šablon jsou široké a postupy nejsou tak náročné, jen bývají obvykle zahaleny tajem neznámého. Tato příručka vám základy i detaily práce s šablonami odhalí. Dozvíte se například:

Jak používat již předem vytvořené šablony, které si nainstalujeme přímo s programy Microsoft Office nebo které si stáhnete z Internetu
Jak si vytvořit vlastní šablonu a jak ji správně uložit
Na co si dát při tvorbě šablon obzvláště pozor
Některé triky pro práci se šablonami, díky nimž ušetříte spoustu času
S touto příručkou se například naučíte vytvářet a s výhodou používat ve Wordu šablony nejrůznějších textových dokumentů a formulářů (např. žádostí), v Excelu šablony založené na tabulkách či grafech (např. ekonomické a účetní dokumenty jako faktury, kalkulace, výkazy činnosti, apod.) v prezentačním programu PowerPoint vlastní prezentace, pohlednice, diplomy či přání, a možná budete při probírání šablon překvapeni, co lze také elegantně vytvářet v Outlooku.
Ukázky v knize jsou prezentovány na programech Microsoft Office XP (Word 2002, Excel 2002, PowerPoint 2002 a Outlook 2002), avšak popsané principy i postupy jsou v drtivé většině platné i ve starších verzích i ve verzi nejnovější, Microsoft Office 2003.
Na přiloženém CD najdete šablony formulářů pro jednání s úřady (např. daňová přiznání, stavební řízení, sociální dávky), podnikání a firemní administrativu (faktura, dodací list, rozvaha, dohoda o provedení práce, výpověď, vyúčtování pracovní cesty, otevírací doba), přáníčka, design prezentací a mnoho dalších, přídavkem také několik her a programy Internet Explorer 6.0 a Acrobat Reader 6.0 ve verzích CZ i EN.
Číst víc
Příloha
CD
Počet stran
104
Vazba
brožovaná vazba
Rozměr
167×225 mm
Hmotnost
218 g
ISBN
9788025101728
Rok vydání
2004
Věkové doporučení
15+
Naše katalogové číslo
20818
Jazyk
čeština
Nakladatel
Computer Press
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila kniha vám?

Nakladatelství Computer Press

Číst víc

„Vůbec mluvili jen málo, ale trávili čas spolu, každý ponořený do svého vlastního víru, a drželi jeden druhého, pevně a bezpečně, a moc slov k tomu nepotřebovali. “

Osamělost prvočísel - Paolo Giordano, 2021
Osamělost prvočísel
Paolo Giordano