Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024

358 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Audiokniha
Cyankáli v šampaňském - Agatha Christie, AudioStory, 2023
Audiokniha
Audiokniha
Cyankáli v šampaňském - Agatha Christie, AudioStory, 2023
Audiokniha

Cyankáli v šampaňském
Audiokniha

Rosemary, krásná a bohatá manželka George Bartona, zemřela v restauraci Luxembourg během party pořádané na počest jejích narozenin. Téměř rok žijí její nejbližší v přesvědčení,... Číst víc

4,8 4 hodnocení
Nakladatel
AudioStory, 2023
Interpret

Rosemary, krásná a bohatá manželka George Bartona, zemřela v restauraci Luxembourg během party pořádané na počest jejích narozenin. Téměř rok žijí její nejbližší v přesvědčení, že šlo o sebevraždu... Číst víc

  • MP3 na CD
  • Čeština

358 Kč

Na objednávku
Dodání může trvat více než 30 dní
Další audioknižní vydání
Cyankáli v šampaňském - Agatha Christie, AudioStory, 2023
MP3 ke stažení
Čeština, 2023
Ihned ke stažení

297 Kč

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Cyankáli v šampaňském - Agatha Christie, AudioStory, 2023
Audiokniha
358 Kč

Více o audioknize

Rosemary, krásná a bohatá manželka George Bartona, zemřela v restauraci Luxembourg během party pořádané na počest jejích narozenin. Téměř rok žijí její nejbližší v přesvědčení, že šlo o sebevraždu. George následně obdrží anonymní dopisy s tvrzením, že byla zavražděna. Ale kým? Vdovec se tedy rozhodne pro riskantní plán – pozve všechny z nešťastné oslavy na další, tentokrát u příležitosti narozenin Rosemaryiny sestry Iris. Stejné místo, stejný stůl, titíž hosté – a jedno prázdné místo... Znovu se hoduje a tančí, znovu se připíjí šampaňským.. A znovu je v jedné sklenici cyankáli...

Cyankáli v šampaňském (1945), jeden z retrospektivních románů Agathy Christie vznikl přepracováním povídky Žlutý kosatec (ze sbírky Potíže v zálivu Pollensa). Hercula Poirota z původní povídky zde nahradil plukovník Race.
Číst víc

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

4,8 / 5

4 hodnocení

3
1
0
0
0

Jak se líbila audiokniha vám?

Čtenářské recenze

35
Ověřený zákazník
24.8.2023
Zápletka knihy je opäť veľmi jednoduchá - vražda. Otázkou však zostáva, či je to vražda z vášne, či pre peniaze alebo je dôvod úplne iný. Skôr ako sa čitateľ dozvie dôvod, tak sa obeťou stáva ďalší človek a vražda č.2 je na svete.
Tentokrát dala Agáta košom svojim obľúbencom a tak vyšetrovateľom nie je ani charizmatický Hercule Poirot a dokonca ani nenápadná slečna Marplová, ale plukovník Race. Plukovník mi prišiel trochu utiahnutý a skôr ako pozorovateľ v ústraní a jeho podiel na vyriešení vraždy je mizivý, nakoľko motív a taktiež páchateľa objavil niekto celkom iný. Ale aspoň mal sympatické vystupovanie.
-
A ako to už u Agáty Christie býva, tak odhaliť páchateľa je dosť “zapeklitá” záležitosť a i tentokrát som odišla s dlhým nosom, hoci môj tip sa úplne zhodoval s tým plukovníkovým.
Na záver musím ešte vyzdvihnúť prácu interpreta, Jana Šťastného, ktorý bol pre mňa novým, neopočúvaným prvkom v audiotvorbe, hoci reálne má na svojom konte nahovorených už množstvo kníh. A tak sa rodina dvorných interpretov Agáthy Christie úspešne rozrástol o ďalšieho člena.
Nuž a knihu, tú môžem len odporúčať!
Číst víc

Agatha Christie

Číst víc

„A je to tahle chvíle, skutečnost, že mě nenecháváš odejít, kterou připisuju na seznam svých důvodů, proč právě ty.“

Počkej na moře - Veronika Opatřilová, 2022
Počkej na moře
Veronika Opatřilová