Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024
Tajemství zamčené knihovny - Frida Skybäck, Red, 2024

314 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Tajemství zamčené knihovny - Frida Skybäck, Red, 2024
Tajemství zamčené knihovny - Frida Skybäck, Red, 2024

Tajemství zamčené knihovny

Ve staré knihovně v babiččině zanedbaném domku nachází Rebecka deník a svazek dopisů ze čtyřicátých let minulého století, díky nimž začíná chápat, že historie její rodiny je... Číst víc

Nakladatel
Red, 2024
264 stran
4-5 hodin čtení

Ve staré knihovně v babiččině zanedbaném domku nachází Rebecka deník a svazek dopisů ze čtyřicátých let minulého století, díky nimž začíná chápat, že historie její rodiny je komplikovanější, než... Číst víc

  • Pevná vazba
  • Čeština

314 Kč

U dodavatele > 5 ks
Posíláme do 13 dnů

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Ignis Fatuus - Petra Klabouchová, Host, 2024
Tajemství zamčené knihovny - Frida Skybäck, Red, 2024
314 Kč

Více o knize

Ve staré knihovně v babiččině zanedbaném domku nachází Rebecka deník a svazek dopisů ze čtyřicátých let minulého století, díky nimž začíná chápat, že historie její rodiny je komplikovanější, než si myslela.

Rebecka utekla z domova před nefungujícím vztahem se svou matkou a neviděla se s ní několik let, ale když se její babička ocitne v nemocnici, je nucena se proti své vůli vrátit zpátky domů do Skåne. V dopisech a deníku začíná ožívat příběh z období druhé světové války. Mladá Anna je zamilovaná do Luci a připravená risknout všechno, když ji požádá o pomoc při tajném transportu dánských židů přes průliv Öresund, aniž by tušila, že ta záchranná akce bude pro ně pro oba osudná.

Rebecka čte jedním dechem a při tom si uvědomí, že není jediná, kdo se musí vyrovnávat se svou minulostí. Ale co když je už pozdě a rodina nedokáže najít cestu zpátky k sobě?

Román Tajemství zamčené knihovny je dojemný a nadějeplný příběh o tom, jak v životě neustrnout a přes veškeré nesnáze jít dál.
Číst víc
Originální název
BOKSKAPETS HEMLIGHET
Počet stran
264
Vazba
pevná vazba
Rozměr
142×210 mm
Hmotnost
423 g
ISBN
9788027714575
Rok vydání
2024
Naše katalogové číslo
2407445
Styl
válečný, historický
Jazyk
čeština
Původ
Dánsko
Nakladatel
Red
Pro koho
pro dospělé, pro ženy
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila kniha vám?

„A já doufám, že jednou na hřišti nebo v reklamní agentuře s panoramatickými okny pochopíš, že odvážný není ten, kdo se pouští do rvačky a neví, jestli vyhraje, nebo prohraje. Odvážný je ten, kdo ví, že by vyhrál, ale nechá to být. “