Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024
Deník mého koně - Vít Libovický, Veronika Libovická, mementerra, 2019

499 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma

Deník mého koně

Ježdění je vaším koníčkem? Ať už máte svého koně nebo se o ně rádi chodíte starat do stájí, Deník mého koně vám umožní vytvořit si krásné album svých koňských zážitků a... Číst víc

Výrobce
mementerra, 2019

Ježdění je vaším koníčkem? Ať už máte svého koně nebo se o ně rádi chodíte starat do stájí, Deník mého koně vám umožní vytvořit si krásné album svých koňských zážitků a vzpomínek. Naučíte se nové věci, zasmějete se a kreativně se vyblbnete... Číst víc

Vyprodané

Zadejte e-mail a my vám dáme vědět, jakmile bude produkt dostupný.

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Host - B.A. Paris, Motto, 2024

Více o produktu

Ježdění je vaším koníčkem? Ať už máte svého koně nebo se o ně rádi chodíte starat do stájí, Deník mého koně vám umožní vytvořit si krásné album svých koňských zážitků a vzpomínek. Naučíte se nové věci, zasmějete se a kreativně se vyblbnete. Jelito – kopyto – platí to!

Deník mého koně je rozdělen do sedmi tematických kapitol.
Do deníku můžete zaznamenat a zvěčnit všechno, co se svým koněm prožijete v průběhu vyplňování různých výzev a úkolů. A že jich na vás čeká spousta!

Popíšete svého oblíbeného koně a najdete fotku, která nejlépe vystihuje jeho lidskou podobu. Vyrazíte spolu na piknik a také spočítáte, kolik pařezů během vyjížďky uvidíte. Do deníku přilepíte fotky ze hřbetu koně ve všech ročních obdobích. Naučíte se skákat přes kyblíky a zajedete drezurní úlohu naruby.

Vyrobíte svému koni roh a proměníte ho v majestátního jednorožce, upečete mu domácí pamlsky, oslavíte spolu narozky, napíšete o svém koni báseň a uspořádáte soutěž pro své kamarády.

Zkrátka zažijete všechno, co by v životě správného koňáka nemělo chybět.
Číst víc
Počet stran
96
Vazba
pevná vazba
Rozměr
171×222 mm
Jazyk
čeština
ISBN
9788090735217
Rok vydání
2019
Naše katalogové číslo
776763
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbil produkt vám?

„Lidé jsou přesvědčení, že manželství končí, když se láska vytratí. Když zloba nahradí štěstí. Když pohrdání nahradí rozkoš. Jenže Graham a já se na sebe nezlobíme. Jen prostě nejsme ti samí lidé, kterými jsme bývali.“

To nejlepší v nás - Colleen Hoover, 2019
To nejlepší v nás
Colleen Hoover